Monipuoliset puutavarakuljetus- ja rahtipalvelut

Pyydä tarjous

Korella Oy tarjoaa kattavat rahtipalvelut ja puutavaran kuljetuspalvelut koko Suomen alueella. Kuljetamme sekä sahateollisuuden sivutuotteena syntyvää biomassaa että valmista puutavaraa. Kyydissämme kulkee myös kaikki muu asiakkaidemme vaihtelevien tarpeiden mukaan.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme. Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman pian.

Biomassakuljetus

Teemme biomassakuljetukset kiinteillä ja kylkiaukeavilla hakeautoilla. Autot ovat perästä päin purettavia. Ne soveltuvat erinomaisesti paitsi sahateollisuuden sivutuotteiden niin myös valmiin puutavaran kuljettamiseen.


Palvelemme teollisuuden ohella myös esimerkiksi yksityisiä metsänomistajia. Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Ota yhteyttä!

Katso yhteystietomme tästä

Tilausrahti

Kuljetamme tilausrahtia asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Palvelemme monenlaisia toimijoita koko Suomen alueella ja kuljetamme kaikkea elintarvikkeista kappaletavaroihin. 

 

Ammattitaitoiset kuljettajamme ja laadukas kalustomme varmistavat sen, että rahtisi kulkee turvallisesti ja sovitussa aikataulussa perille. Meillä riittää kalustoa niin pieniin kuin suuriinkin kuljetuksiin. Tarvittaessa käytössäsi on useita eri ajoneuvoja. Ota yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa kuljetuspalvelua!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Myös sopimuskuljetukset

Palvelumme joustaa aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Onko kuljetustarpeesi kertaluontoinen vai tarvitsetko palvelua toistuvasti pidemmän aikaa? Teemme sekä kertakuljetukset että pidempiaikaiset sopimuskuljetukset. Räätälöimme sopimuksen tarkemman sisällön ja keston yhdessä kanssasi.

 

Pitkäaikaisen sopimuskuljetuksen hyvä puoli on se, että tuttu logistiikkayritys pystyy hoitamaan tehtävän toiveidesi mukaan hyvinkin itsenäisesti. Perusasioita ei tällöin tarvitse käydä läpi erikseen joka kerta. 

Kysy lisätietoja